Welkom op Granny's haakblog

donderdag 26 september 2013

Blub de vis

Vandaag stelt Blub de vis zich aan jullie voor...Blub is een lieve vis in pastelkleuren. Hij houdt ervan om heerlijk rond te zwemmen in zijn eigen vissenkom...Het patroon van Blub komt uit het boekje: 'De leukste beesten breien en haken' van Rina Soffersgebruikte materialen:

-Rio haakkatoen lichtblauw 011
-Rio haakkatoen lichtgroen 045
-Rio haakkatoen lichtgeel 510
-Rio haakkatoen roze 710
-Rio haakkatoen lila 740
-veiligheidsoogjes 12 mm zwart
-vulmateriaal (fiberfill)
-haaknaald nummer 3

Een fijne dag!

Granny

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende vis heeft u gehaakt! Ik heb deze in het echt mogen bewonderen en het is zo mooi gedaan. Anne-Marije weet leuke patroontjes met katoentjes voor u klaar te leggen. En het is schitterend om te zien dat u er zo iets moois van kunt maken!!!

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve granny, wat is blub weer een schatje geworden. Echt heel mooie kleurtjes en weer prachtig gehaakt. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Oma,

  Wat is Blub toch een lieverdje! De pastelkleuren en de grote ogen maken hem zo schattig... Blub is 1 van mijn favoriete beestjes. Voor de foto mocht hij even zwemmen in 'zijn' vissenkom, maar nu zit/ligt hij gezellig in de mand bij alle andere beestjes.

  Dank u wel voor het mooie voorbeeld!

  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is Blub prachtig gemaakt! Ik heb de foto's (geweldig in die vissenkom!) even vergroot en dat is het goed te zien hoe keurig strak hij in zijn schubjes zit. Leuk zo in die zachte tinten.
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen