Welkom op Granny's haakblog

zaterdag 1 november 2014

Rudolph het Rendier voor de AnMaCreatief november challenge!

Door alle drukte rondom de beurzen heb ik geen tijd gehad om foto's te maken van alle beestjes die oma gehaakt heeft, dus het is alweer even geleden dat ik een amigurumi op het blog heb gezet.

Oma had het patroon voor Rudolph het rendier al een tijdje in huis en wilde hier graag mee aan de slag. Ze heeft bedacht dat Rudolph ook gezellig mee kan doen met de AnMaCreatief november challenge, want het thema voor deze challenge is kerst!
Vorige week zaterdag zijn opa en oma naar het Crea Weekend in Gorinchem geweest om te zien hoe onze beurskraam eruit zag. Ook had oma een doos vol verrassingen bij zich. In de doos zaten allemaal leuke en lieve gehaakte beestjes en ook deze lieve Rudolph zat erbij. De andere beestjes volgen snel, maar nu eerst Rudolph.

Het patroon van Rudolph komt uit het boekje 'Kerstversieringen haken' van Karin Hofstra
Gebruikte materialen:

-Rio haakkatoen rood 043
-Rio haakkatoen groen 046
-Rio haakkatoen donkerbeige 074
-Rio haakkatoen bruin 112
-Rio haakkatoen beige 731
-veiligheidsoogjes 14 mm rood bruin
-vulmateriaal (fiberfill)
-haaknaald 2,5 (voor Rudolph)
-haaknaald 3 (voor sjaal)
-chenille draad voor gewei

Dit is de prijs die je kunt winnen met de november challenge:
Marianne Design Collectable-Birthday

De challenge loopt tot en met 30 november.

Neem ook eens een kijkje op het AnMaCreatief Webshopblog om de creaties van het AnMaCreatief Design Team te bekijken.

Een fijn weekend!

Anne-Marije en Granny

4 opmerkingen:

 1. Wat is Rudolf toch ook weer een schat. Afgelopen vrijdag was ik bij Anne-Marije en ik zag dat u zich weer helemaal heeft uitgeleefd met het haken. Ik vind het maar knap hoe u dat allemaal zo prachtig voor elkaar krijgt. Petje af. Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is Rudolph een leukerd! Op de beurs mocht ik ém al even zien (we waren even in de doos gedoken:-) Op de foto komt ie mooi tot zijn recht. Heel mooi gemaakt!
  Liefs adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve oma,

  Eindelijk heb ik even tijd om een reactie op uw blog te plaatsen...

  Deze lieve Rudolph stond al een tijdje op uw 'haak-lijstje'. U vertelde dat het een lastig patroon was met hier en daar wat foutjes. Als ervaren haakster heeft u dat weer prima opgelost. Rudolph is hartstikke lief met z'n leuke rode sjaal. Natuurlijk ziet het haakwerk er weer supermooi uit!

  Dank u wel voor het haken!

  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Granny, eindelijk even tijd (tussen huiswerk/overhoren/etc door) om een reactie achter te laten. Wat is Rudolf een schatje geworden. Deze bjoetie zou ik graag een plaatsje geven in mijn kersttafereel, maar helaas mag ik alleen maar naar de foto kijken. Lieve groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen