Welkom op Granny's haakblog

vrijdag 25 april 2014

Kevin de Kameleon

Het is al even geleden dat ik jullie een creatie van Granny heb laten zien.

Oma heeft mij een tijd geleden een nieuwe voorraad beestjes gegeven, maar het kwam er steeds niet van om ze op de foto te zetten.
Gisteren scheen het zonnetje, dus mochten ze eindelijk naar buiten om tussen de bloemetjes/plantjes te poseren... Ze konden niet wachten en waren heel blij toen ze lekker even naar buiten mochten.
Kevin de Kameleon sprong gelijk in het appelboompje, dus die was als eerste aan de beurt om op de foto te gaan.Het patroon van Kevin komt uit het boekje: 'Kleine knuffels haken' van Christel Krukkert.


Een kameleon kan natuurlijk in elke kleur gehaakt worden. Wij hebben gekozen voor groenbordeauxrooddonkergeel en oranje. Dat is wel lekker fleurig.


Granny heeft op internet gezien dat een kameleon hele kleine ogen heeft, dus ze heeft Kevin veiligheidsoogjes van 6 mm gegeven.


Gebruikte materialen:

-Rio Haakkatoen oranje 028
-Rio Haakkatoen bordeauxrood 042
-Rio Haakkatoen groen 046
-Rio Haakkatoen donkergeel 372
-Rio Haakkatoen beige 791
-veiligheidsoogjes 6 mm bruin
-chenille draad voor in de staart
-vulmateriaal (fiberfill)
-haaknaald 2,5

Een fijn weekend!
Anne-Marije en Granny

5 opmerkingen:

 1. Wat is dit toch weer knap gedaan. Je kunt bij u altijd gelijk zien wat het voorstelt, dat kan je helaas niet bij iedereen zeggen. Kevin ziet er erg fleurig uit en nou maar hopen dat hij niet van kleur veranderd want hij is precies goed zo. Als Kristel straks uit school komt zal ik hem gelijk aan haar laten zien. Ben benieuwd wat u allemaal nog meer heeft gemaakt. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat is wel een dotje!
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is deze weer ontzettend leuk; mijn Kevin vindt zijn naamgenoot niet zo knap, maar wel erg grappig ;-) Liefs Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Granny,

  je kameleon is super geworden. Ik heb net dezelfde gehaakt maar bij ons heeft Lore hem tot Kamiel gedoopt :-)

  Liefs,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen