Welkom op Granny's haakblog

zaterdag 1 februari 2014

Tim, Pim en Wim voor de AnMaCreatief februari challenge!

Vandaag is er een nieuwe AnMaCreatief challenge van start gegaan op het AnMaCreatief Webshopblog.

Het thema voor deze challenge is: Aantal-3

Op 11 februari 2014 bestaat AnMaCreatief alweer 3 jaar, vandaar dat we graag iets met 3 op jullie creaties willen zien. Je kunt hierbij denken aan: het cijfer 3, 3 bloemen, 3 stukken scrappapier, 3 plaatjes, een serie van 3 creaties, 3 embellishments, enz.Een tijdje terug heb ik van mijn oma weer een nieuwe voorraad beestjes gekregen die ik kan gebruiken als voorbeelden voor in de webwinkel. Bij die nieuwe voorraad zaten ook deze 3 teckeltjes; Tim, Pim en Wim. Granny heeft voor alle 3 de beestjes dezelfde kleuren haakkatoen gebruikt, dus deze 3 hondjes horen gewoon bij elkaar. Granny doet deze maand dus gezellig mee met de challenge met een serie van 3 creaties!


Het patroon van Tim, Pim en Wim is van Herriët van Stip en Haak

Tim


Pim


Wim


Wat een schatjes hè? Tim, Pim en Wim waren heel erg blij dat ze even naar buiten mochten... Het viel dan ook niet mee om ze alle 3 netjes op een rij op de foto te zetten, hihi.Gebruikte materialen:

-Rio haakkatoen zwart 001
-Rio haakkatoen donkerbeige 074
-Rio haakkatoen bruin 112
-Rio haakkatoen lichtbeige 791
-veiligheidsoogjes 8 mm zwart
-vulmateriaal (fiberfill)
-haaknaald nummer 3


De prijs voor deze challenge is:


Joy! cutting stencil Vlaggen.

De challenge loopt t/m 28 februari.
Neem ook eens een kijkje op het AnMaCreatief Webshopblog om de andere voorbeeldcreaties te bekijken.

Een fijn weekend!

Granny en Anne-Marije

5 opmerkingen:

 1. Lieve oma,

  Wat zijn Tim, Pim en Wim toch geinig...
  Ik weet dat het voor u een heel karwei was om alle 'onderdelen' in elkaar te zetten... Het resultaat is hartstikke mooi geworden! Tim, Pim en Wim hebben het hier erg naar hun zin en kunnen niet wachten tot ze nog een keer naar buiten mogen, hihi.

  Een fijn weekend voor opa en voor u!

  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke hondjes gemaakt. schattig! mooie voorbeeldcreatie's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dus u zulke prachtige voorbeelden hebt gemaakt voor de challenge. Mijn dochter Kristel is helemaal gek van Tim, Pim en Wim. Zij kijkt zo wie zo ontzettend graag op uw blog om alle schattige creaties te bekijken. Als ik dan achter de computer zit is het elke keer, mag ik nog even bij Granny kijken. Dus hier zit een groot fan van u. Liefs Judith en Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn zeker schatjes! Ze zijn prachtig gemaakt in mooie kleuren en wat is het mooi om ze zo bij elkaar te zien. Heel gaaf ook om zo het effect van het kleurgebruik te laten zien. Heel erg knap gedaan!
  Liefs van Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat er ook weer van u een voorbeeld op het blog staat! Ik vind het werkelijk schitterende hondjes, zo schattig. Het is te zien dat u echt geniet van het haken, want het resultaat is altijd zo mooi afgewerkt!!!

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen